Suplimente Alimentare Pentru Melci

Alimentare Pentru Melci

În timp ce majoritatea oamenilor se gândesc la melci doar ca la micile moluște care provoacă ravagii în grădină, aceste creaturi sunt de fapt o delicatesă în multe părți ale lumii. Melcii conțin cantități semnificative de proteine, calciu, fosfor, fier și zinc. De asemenea, sunt o sursă excelentă de acid folic și vitamina A, care ajută sistemul imunitar să lupte împotriva bolilor. Sunt chiar o sursă bună de cupru, care ajută la formarea globulelor roșii.

suplimente alimentare pentru articulatii

Melcii sunt capabili să obțină majoritatea nutrienților din dieta lor, dar suplimentele alimentare îi pot ajuta să rămână sănătoși și puternici. Există o varietate de produse diferite care promit nutrienți esențiali pentru melci, inclusiv calciu. Unele dintre acestea sunt de casă, în timp ce altele sunt cumpărate din magazin. Este important să selectați produsul potrivit pentru nevoile și stilul de viață al melcilor dvs.

Cea mai bună hrană pentru melci sunt frunzele și legumele, care le oferă o mulțime de vitamine, minerale și calciu pentru coji mai puternice. Unele dintre aceste frunze includ frunze de paw-paw, Cocoyam și cassava, precum și varză, varză și spanac. Legumele precum dovleacul, morcovii, bamele, salata verde și pepenele verde sunt, de asemenea, foarte bune pentru melci. Fructele sunt, de asemenea, foarte hrănitoare pentru ei, iar unele dintre acestea includ mango, banană, papaya, paw-paw, guava și castraveți.

Suplimente Alimentare Pentru Melci

Este recomandabil să folosești ingrediente naturale care pot fi găsite cu ușurință în casa ta atunci când faci hrana pentru melci. Cu toate acestea, poate fi dificil să formulezi o dietă care să răspundă nevoilor nutriționale ale melcilor în diferite stadii de creștere. De asemenea, vă puteți confrunta cu provocări în aprovizionarea cu ingrediente de bună calitate. Acest lucru poate face dificilă producerea unei hrane pentru melci de înaltă calitate, care este gustoasă și rentabilă.

Puteți completa dieta melcilor dvs. cu o varietate de alimente, inclusiv varză kale, bok choy, verdeață de păpădie și smog. Aceste legume sunt bogate în calciu și oferă multe alte beneficii pentru sănătate pentru melci, inclusiv un tract digestiv sănătos, un metabolism echilibrat și un risc redus de boli de inimă. De asemenea, au o varietate de alte vitamine și minerale, cum ar fi potasiu, fibre, magneziu, acid folic și luteina.

Un alt tip de hrană care este benefică pentru melci este varecul. Kelp este o sursă bună de iod, care poate ajuta la prevenirea tulburărilor tiroidiene. De asemenea, poate ajuta la reducerea stresului la melci. Puteți cumpăra alge online sau de la magazinele de animale de companie și magazinele alimentare. Este important să citiți etichetele de pe aceste produse înainte de a le cumpăra, deoarece unele pot conține substanțe chimice care sunt dăunătoare pentru melci. Melcii pot mânca și chipsuri de calciu, care sunt disponibile la majoritatea magazinelor de animale de companie. Acestea sunt făcute din pulbere pură de carbonat de calciu și spirulină și sunt legate împreună cu gelatină. Au o durată lungă de valabilitate și pot fi depozitate într-un loc răcoros și uscat. Melcii le pot mânca direct sau pot fi sfărâmați în solul rezervorului sau plasați într-un alimentator. Acestea sunt o opțiune convenabilă pentru proprietarii ocupați de animale de companie care doresc să se asigure că melcii lor au nutriția de care au nevoie. Acest lucru este util în special în perioadele de schimbare a mediului, cum ar fi după curățarea sau mutarea acvariului.