Creme puternice antireumatice pentru articulații dureroase

antireumatice pentru articulații dureroase

Dacă aveți dureri la articulații, este posibil să vă întrebați care sunt cele mai bune creme pentru artrită de pe piață astăzi. Din fericire, există multe opțiuni disponibile, iar unele dintre ele pot oferi o ameliorare puternică antireumatică.

creme antireumatice puternice pentru articulatii dureroase

Produsele fără prescripție medicală (OTC) pot fi o modalitate eficientă de a vă trata durerile articulare, iar o bună cremă OTC pentru artrită va ajuta la ameliorarea durerii, promovând totodată flexibilitatea și gama de mișcare. Veți dori să căutați un produs pe bază de gel care să nu fie gras și să nu vă lase pielea lipicioasă sau alunecoasă.

Gelul pentru ameliorarea durerii pentru artrita locală Voltaren este un gel non-gras, cu acțiune rapidă, care oferă un suport triplu pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor dureroase de artrită, la îmbunătățirea mobilității și la reducerea rigidității pentru ameliorarea generală a durerii articulare. Formula sa conține un medicament antiinflamator nesteroidian numit diclofenac care acționează pentru a calma interiorul articulațiilor, precum și exteriorul.

Creme puternice antireumatice pentru articulații dureroase

Salicilații sunt un ingredient comun în majoritatea cremelor OTC pentru artrită, care acționează pentru a reduce inflamația și umflarea care poate provoca dureri articulare. Adesea, acestea sunt combinate cu ingrediente contrairitante, cum ar fi mentolul și eucaliptul, pentru a crea o senzație de căldură sau rece care distrage atenția creierului de la durere.

Capsaicina este o substanță naturală fără miros care se găsește în ardeii iute și reduce durerea prin blocarea receptorilor de durere ai pielii. Este o alegere excelentă pentru persoanele cu piele sensibilă, deși ar trebui să încetați să-l mai utilizați dacă vă provoacă o reacție alergică la piele sau dacă observați că vă ustură ochii.

Arnicare este o cremă realizată cu proprietățile vindecătoare ale arnicăi, care poate reduce durerea și rigiditatea articulațiilor, reducând în același timp inflamația și umflarea. Este o alegere excelentă pentru persoanele cu mâini și genunchi artritice.

AINS orale sunt o opțiune excelentă pentru ameliorarea rapidă și pe termen scurt a durerii. Se iau de obicei pe cale orală, dar pot fi aplicate și pe zona afectată sub formă de gel sau unguent topic.

Ar trebui să utilizați acest tip de medicamente pentru durere numai dacă medicul dumneavoastră îl aprobă. Poate fi dăunător să luați cantități mari de AINS pe o perioadă lungă de timp. De asemenea, vă poate crește riscul de insuficiență renală, atac de cord sau accident vascular cerebral. Ar trebui să îl evitați dacă luați anticoazanți sau aveți antecedente de probleme cardiace sau diabet, deoarece aceste afecțiuni vă pot crește riscul de reacții adverse ale AINS.

Alte medicamente eliberate pe bază de rețetă care pot oferi ameliorarea durerii pe termen lung și mai cuprinzătoare includ medicamentele antireumatice care modifică boala sau DMARD. Acestea includ metotrexatul și leflunomida, care pot încetini progresia poliartritei reumatoide și pot reduce inflamația articulațiilor.

În plus, steroizii sunt utili pentru reducerea leziunilor articulare în artrita reumatoidă. Steroizii sunt de obicei utilizați în combinație cu alte medicamente pentru a controla simptomele artritei reumatoide. Acestea pot fi administrate oral, intravenos sau injectate direct în articulație pentru a viza anumite zone dureroase.

Alte opțiuni pentru reducerea durerilor articulare includ terapia pe bază de căldură și exercițiile fizice. Creșterea nivelului de activitate vă poate ajuta să vă simțiți mai bine, iar pierderea în greutate va reduce stresul asupra articulațiilor care poate duce la inflamații dureroase. În plus, există multe tratamente naturiste care pot oferi ameliorarea durerii, precum acupunctura sau masajul. Puteți discuta cu medicul dumneavoastră despre toate opțiunile pentru ameliorarea durerii și puteți afla cum să le integrați în stilul dvs. de viață.